Heeft u vragen? Bel direct naar 088 – 21 77 575

Think4
ICT bedrijven Zoetermeer

ICT bedrijven Zoetermeer

Bent u op zoek naar ICT bedrijven in/nabij Zoetermeer? Think4 is de beste in haar soort. Zij heeft namelijk altijd een oplossing voor uw IT problemen. Wat doet Think4 precies? Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT/ICT. Door middel van onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren vernieuwde oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Think4 is proactief en betrokken bij uw organisatie: altijd met open en eerlijke communicatie. Ons doel is om de beste IT oplossingen te bieden.

Think4 biedt u de beste oplossingen

Als full service partner realiseren wij efficiëntie oplossingen, zoals:

  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers.

Wij realiseren alle oplossingen met 24/7 support. Deze support gaat door middel van een slimme en betrokken helpdesk. Zonder vervelende verassingen achteraf leveren wij altijd helder en resultaatgerichte support. Wij werken nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen. Dus bent u op zoek naar IT bedrijven in Zoetermeer? Zoek dan niet verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor uw ICT bedrijven in/nabij Zoetermeer bent u bij ons juist. Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag. Daag ons uit en neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl