Heeft u vragen? Bel direct naar 088 – 21 77 575

Think4
ICT bedrijven Rotterdam

ICT bedrijven Rotterdam

Bent u op zoek naar ICT bedrijven in/nabij Rotterdam? Think4 heeft een oplossing voor al uw IT problemen. Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij vernieuwde oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Think4 is een jong en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij proactief en betrokken bij uw organisatie. Dit doen wij altijd met open en eerlijke communicatie. Ons doel is de beste IT oplossingen bieden.

De oplossingen die Think4 momenteel biedt

Als full service partner realiseren wij efficiëntie oplossingen, zoals:

  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten.

Dit alles doen wij met 24/7 support, door middel van een betrokken en slimme helpdesk. Altijd helder en resultaatgerichte support, zonder nare verassingen achteraf. Wij werken nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar ICT bedrijven in/nabij Rotterdam? Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag. Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl