Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT bedrijven Nieuwegein: Think4

Op zoek naar uw full service ICT partner in Nieuwegein? Think4 heeft een oplossing voor al uw IT-vraagstukken. Duurzame oplossingen ontwikkelen, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen, en waar we goed in zijn. Onze kennis, no-nonsense mentaliteit en open en eerlijke communicatie onderscheiden ons van andere ICT bedrijven in Nieuwegein. Proactief en betrokken bij uw organisatie bieden wij u de beste IT oplossingen.

Vernieuwende, veilige en toekomstbestendige ICT bedrijven Nieuwegein

Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategisch juiste beslissingen op het gebied van IT. Met ons jonge en dynamische team bent u ervan verzekerd dat de oplossingen die wij bieden vernieuwend zijn, zonder in te leveren op stabiliteit, veiligheid of toekomstbestendigheid. Voor ons staat IT maar deels centraal. U als gebruiker bent belangrijker. Samen met u gaan we voor de beste oplossing, passend bij uw wensen en eisen. Daarbij maken wij altijd gebruik van open en eerlijke communicatie, zodat u als onze partner precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.

Onze diensten

Als full service ICT partner leveren wij verschillende duurzame diensten en oplossingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Cloud service: het leveren van online werkplekken, inclusief volledige Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: het aanleggen van professionele, draadloze en veilige netwerken;
  • Hard- en software: het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten.
  • 24/7 support

Cloud service

Onze Cloud service zorgt ervoor dat u binnen twee uur met een eigen virtuele online desktop aan de slag kan. Zo’n digitale werkplek zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw eigen hosted desktop: erg belangrijk voor bedrijven die mobiel werken.

Wireless networking

Dat nieuwe werken, zoals je dat bij steeds meer bedrijven ziet, brengt echter ook veiligheidsvraagstukken met zich mee. Altijd en overal toegang hebben tot uw bestanden maakt die bestanden kwetsbaar. Onze Wireless networking-oplossingen bieden uitkomst. Efficiënt, aangepast op de bedrijfssituatie en vooral heel veilig, dat is (wireless) networking van Think4. Uw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten worden beschermd en dankzij onze network security blijft dit zo: deze zorgt ervoor dat het netwerk altijd voorzien is van de nieuwste software.

Hard- en software

Hard- en software van topkwaliteit, dat is wij als Think4 voor u regelen. Dat is ook nodig, uw ICT is de basis voor uw bedrijfsactiviteiten, en die basis moet goed zijn. Daarom levert Think4 de beste programma’s voor uw devices, online backup en de meest up to date printers, computers en servers. Die kunnen wij aanbieden voor scherpe prijzen, dankzij onze samenwerking met hoogwaardige partners als HP Business Partner, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab. Zo weet u zeker dat uw IT-oplossingen, of het nu hard- of software betreft, van hoge kwaliteit zijn.

Office365

Een van de beste cloud oplossingen is Office365 van Microsoft. U bent vast bekend met Word, Excel en Powerpoint: werken zonder Microsoft Officegebeurt haast nergens. Samenwerken en communiceren met klanten, partners en collega’s kan bijna niet zonder. Maar Office365 is veel meer dan dat! Met dit pakket werkt u in de cloud en kan u vanaf elke gewenste plek bij uw bestanden, software, e-mail correspondentie en bedrijfsgegevens kan. Wij helpen uitzoeken welk Office365 pakket het best bij uw bedrijf past. Vervolgens kunt u in de trein, tijdens een bespreking of zelfs in het buitenland, kortom waar u maar wilt, aan het werk. Voor Office365 bestaan geen grenzen. Een groot voordeel is dat het pakket op al uw devices geïnstalleerd kan worden, en updates direct op al deze apparaten worden bijgewerkt.
Think4 zorgt er als uw ICT-partner in Nieuwegein voor dat het door u gekozen pakketorganisatiebreed geïmplementeerd wordt en biedt vervolgens ondersteuning bij het gebruik van Office365. Wij zorgen er verder voor dat het pakket naadloos aansluit op de huidige IT-infrastructuur en houden de updates in de gaten.

24/7 support

Dankzij onze 24/7 support service kunt u altijd bij ons terecht met vragen en voor heldere en resultaatgerichte ondersteuning. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, en beantwoordt uw vraagstukken omtrent ICT in Nieuwegein wanneer u maar wilt. Door onze vakkennis weten we snel wat nodig is en bent u snel geholpen. Bovendien wordt u bij Think4 voorzien van een persoonlijke accountmanager, uw persoonlijke aanspreekpunt. Deze accountmanager stelt voor u een helder plan samen waarin uw IT-mogelijkheden in kaart worden. Samen met het team wordt vervolgens doelgericht gewerkt aan de doelen.

ICT bedrijven Nieuwegein? Think4

Op zoek naar ICT bedrijven in Nieuwegein en vindt u daarbij gedegen vakkennis, korte lijnen en open en eerlijke communicatie belangrijk? Dan kiest u voor Think4. Dan maakt u tevens gebruik van onze 24/7 supportservice en weet u zeker dat u wordt voorzien van de meest up to date en duurzame IT-oplossingen, passend bij uw bedrijf. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl