Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT voor bedrijven in Leiden: Think4

Heeft uw bedrijf in Leiden ICT ondersteuning nodig? Think4 biedt u de oplossing voor al uw vragen op ICT gebied. Of het nu om een software of hardware oplossing gaat, wij leveren alles om uw organisatie zorgeloos te laten werken, op uw bedrijfslocatie of onderweg. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van ICT voor bedrijven in Leiden. Daarbij geldt dat we een bedrijf zijnmet ambitie en een lading kennis die we dagelijks bij grote en kleine bedrijven in de omgeving van Leiden inzetten. Wilt u digitale werkplekken realiseren of uw IT beveiligen tegen cyber crime? Think4 werkt met betrouwbare partners en levert kwaliteit en service op elk niveau.

Optimaal mobiel werken: uw ICT bedrijf in Leiden

Bij Think4 werken ervaren specialisten die op uw locatie en op afstand de beste service kunnen verlenen. Al uw ICT vragen kunt u bij Think4 neerleggen en wij pakken dit snel en concreet voor u op. Vooraf krijgt u altijd een advies op maat, want wij kijken echt naar uw organisatie en situatie. Is uw ICT nog up-to-date? Zijn uw netwerken veilig en stabiel? Think4 heeft de oplossing als het gaat om vernieuwing en continuïteit met de nieuwste ICT producten. Voor ons staat u op nummer 1. Think4 begeleidt klanten in Leiden en omgeving met veilig werken in de cloud, wifinetwerken en implementeert Office 365 om optimaal mobiel te kunnen werken. Kortom: bent u op zoek naar een specialist in ICT voor bedrijven in Leiden? Dan helpen wij u graag verder.

Zo werkt Think4

Think4 werkt als full service partner voor bedrijven in Leiden die hun ICT willen upgraden. Naast het leveren van kwalitatief zeer goede pc’s, laptops en printers, zorgen wij ook voor online oplossingen om in een beveiligde omgeving op afstand te kunnen werken. Zo bieden wij onze klanten in Leiden:

  • Hard- en software: laptops, computers, servers en printers van A kwaliteit, met de garantie van een online backup;
  • Cloud service: online kunnen werken met veilige Virtuele Private Servers;
  • Office 365: efficiënt werken met collega’s en altijd toegang tot email, agenda en online bestanden met Office 365 licenties voor bedrijven.
  • Wifi networking: betrouwbare, draadloze netwerken waarmee u verzekerd bent van een goede ontvangst
  • 24/7 support: de backup van onze servicedesk geeft een geruststellend gevoel

Hard- en software

Ook uw organisatie wil professioneel werken met goede kwaliteit ICT producten. Voor zowel hardware als software oplossingen denkt Think4 met u mee. Wij kennen de markt en de nieuwste trends op het gebied van mobiele devices, het maken van betrouwbare online back-ups en de meest up-to-date computers, printers en servers. Tegen scherpe tarieven leveren wij producten van onder andere HP Business Partner, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab. Stuk voor stuk topbedrijven waarmee wij inmiddels een lange samenwerking hebben. Uw ICT is onze zorg en wij helpen u daarom bij systeembeheer in Leiden. Vraag Think4 om een betrouwbaar advies voor het vernieuwen of updaten van uw hardware of software. Onze IT experts in Leiden staan voor u klaar.

Cloud service

Steeds meer bedrijven werken veilig in de cloud. Think4 adviseert grote en kleine bedrijven die efficiënter willen werken via een betrouwbaar online netwerk. De cloud is dan de oplossing die wij bij veel klanten implementeren. U kunt altijd en overal werken door digitaal bestanden te bewerken en te delen. Om uw online werkomgeving te beveiligen implementeert Think4 virtuele Private Servers die wij voor u op afstand kunnen beheren. Zo bent u verzekerd van een volledige digitale werkplek, met een back-up garantie van onze ICT specialisten. Wij zijn dé geschikte partner op het gebied van het bieden van hulp bij ICT voor bedrijven in Leiden.

Office365 licenties voor bedrijven

Met Office365 software werkt u bedrijf binnen no-time in een veilige online omgeving. Het uitwisselen van gegevens met collega’s en toegang tot digitale data, we kunnen eigenlijk niet meer zonder.Office 365 is prettig om mee te werken en wordt toegepast door grote en kleine bedrijven. Think4 implementeert de softwarelicentie van Microsoft dagelijks bij organisaties die efficiënter willen werken en altijd toegang willen hebben tot hun email, agenda en bestanden. Veilig online uw bedrijfsactiviteiten uitvoeren doet u met Office365. Thinkk4 neemt u een zorg uit handen door de software te koppelen aan mobiele apparaten die u in gebruik heeft. Met uw eigen Office365 licentie heeft u altijd een up-to-date pakket voor uzelf en uw collega’s. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Leiden.

Wireless networking

Ook uw bedrijf wil een stabiele wifi verbinding om te kunnen werken of een presentatie te geven. Veel kantoorgebouwen ondervinden problemen met wifi en de ontvangst. Think4 zorgt voor een betrouwbaar wifinetwerk dat openbaar of besloten geïmplementeerd kan worden. Vraag onze ervaren ICT specialisten naar de mogelijkheden op uw locatie. Uw medewerkers en gasten kunnen zorgeloos online met een goedwerkende wifiverbinding. Wij ondersteunen op het gebied van ICT voor bedrijven in Leiden zodat ze efficiënt en prettig online kunnen werken. Think4 is uw partij voor wirelessoplossingen op elke locatie.

24/7 support

ICT moet werken. Mocht u een storing hebben, dan heeft Think4 een servicedesk beschikbaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Wij staan 24/7 voor u klaar. Daarbij leveren we full service IT ondersteuning in Leiden en omgeving. Een probleem kunnen wij meestal telefonisch voor u oplossen, maar als het nodig is komt onze ICT specialist bij u langs. Naast onze supportafdeling kunt u bij overige vragen altijd contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager. Zo werkt Think4 aan een optimale werking van uw huidige ICT systemen en implementeert nieuwe toepassingen waar nodig. Altijd met de beste service en kwaliteit voor elk bedrijf.

ICT voor bedrijven in Leiden

Think4 helpt bedrijven die werken met ICT systemen, deze willen vernieuwen of een storing hebben. Neem contact op met onze servicemonteurs in Leiden die uw ICT problemen voor u oplossen. In overleg met uw bedrijf maken wij heldere afspraken en verlenen u altijd de beste service. U kunt vertrouwen op passende ICT ondersteuning die ervoor zorgt dat uw online activiteiten optimaal blijven draaien. Wij maken ook back-ups van uw data en zorgen dat uw IT infrastructuur veilig en up-to-date is. Denkt u ook dat wij u de meest geschikte partij zijn die oplossingen kan bieden op het gebied van ICT voor bedrijven in Leiden? Neem dan contact met ons op. Think4 is bereikbaar via info@think4.nl of bel Think4 voor een afspraak op 088 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl