Heeft u vragen? Bel direct naar 088 – 21 77 575

Think4
ICT bedrijven Den Haag

ICT bedrijven Den Haag

Bent u op zoek naar ICT bedrijven in/nabij Den Haag? Think4 heeft altijd een oplossing voor uw IT problemen. Wat doen wij? Wij begeleiden ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Wij introduceren vernieuwde oplossingen met onze kennis en no-nonsense mentaliteit. Stabiel, veilig en toekomst vast. Think4 is een jong en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Think4 is proactief en betrokken bij uw organisatie: altijd met open en eerlijke communicatie. Think4 heeft als doen om de beste IT oplossingen te bieden.

Over Think4

Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Als full service partner realiseren wij efficiënte Cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm. Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij vernieuwde oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Think4 is:

  • High-end: Wij werken nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van Cloud tot Hybride oplossing;
  • Een teamplayer: Proactief en betrokken met uw organisatie met een open en eerlijke communicatie. Ons doel? De beste IT oplossing bieden Zorgeloos ondernemen dus;
  • Full Service: Full service bij ons betekent: één vast aanspreekpunt, helder en resultaatgerichte support, zonder nare verrassingen achteraf;
  • No nonsense: Think4 is een jong & dynamisch IT bedrijf. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij snel en slim in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

Think4 biedt u de beste oplossingen

Als full service partner realiseren wij efficiëntie oplossingen, zoals:

  • Hard- en software: Het leveren van computers, servers, printers en online backups voor het MKB;
  • Cloud service: Het leveren van online werkplekken inclusief volledig Virtuele Private Servers;
  • Wireless networking: Aanleggen van professionele (wireless) netwerken. Professionele en beveiligde WiFi netwerken;
  • Office 365: De implementatie van Office 365 producten.

Wij realiseren alle oplossingen met 24/7 support, door middel van een slimme en betrokken slimme helpdesk. Altijd helder en resultaatgerichte support, zonder vervelende verassingen achteraf. Wij werken nauw samen met partners als Microsoft, Cisco en HP. Zo leveren wij hoogwaardige infrastructuren. Bewezen kwaliteit van cloud tot Hybride oplossingen. Dus bent u op zoek naar ICT bedrijven in Den Haag? Zoek dan niet verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar ICT bedrijven in/nabij Den Haag? Wij kennen alle ICT/IT mogelijkheden en vertellen deze graag. Daag ons uit! Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@think4.nl of te bellen naar 088 – 21 77 575.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl