Succesvolle bedrijven hebben en solide IT omgeving

Wij geloven dat IT uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie, verbetering en succes. De vraag die wij samen beantwoorden welke middelen zijn beschikbaar en hoe zetten wij deze het beste in!

Waarom Think4

Bij Think4 zijn wij er van overtuigd dat een te gekke IT oplossing de basis zijn van een succesvolle organisatie. Wij maken IT toegankelijk, solide en veilig tegen vaste transparante kosten zonder verrassingen achteraf.

Maar bovenal door een bevlogen en enthousiaste helpdesk. Laat IT voor uw werken.

U heeft onbeperkt toegang tot uw eigen IT medewerker. Wij zorgen dat uw IT werkt!

Geen vervelende facturen of nacalucaties achteraf. U betaalt een vast bedrag per maand incl. onbeperkt support.

Flexibel wij houden u en uw IT bedrijf flexibel. Uw It is overal en altijd bereikbaar en sluit aan op de wensen van uw medewerkers

Wij zijn een teamplayer wij geloven erin dat uw ICT bedrijf uw partner is samen.

ICT adviesbureau

Het is van groot belang dat de ICT binnen uw organisatie goed geregeld is. Op deze manier kunt u namelijk op een veilige en efficiënte manier te werk gaan. ICT wordt steeds complexer en ontwikkelt zich razendsnel. Nieuwe innovaties en trends passeren constant de revue. Think4 is een ervaren ICT adviesbureau dat de laatste ontwikkelingen in de markt in de gaten houdt en kansen signaleert voor diverse bedrijven.

ICT adviesbureau nodig?

Als u een ICT adviesbureau nodig heeft dan staat Think4 graag voor u klaar. Om goed in beeld te krijgen hoe we u kunnen helpen, brengen we eerst alle bedrijfsprocessen in beeld. Onze specialisten beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring binnen de IT sector. Daarnaast houden ze alle ontwikkelingen nauw in de gaten, waardoor we precies weten waar eventuele kansen liggen op ICT gebied. Wij komen graag bij u langs om een complete check uit te voeren, zodat we zoveel mogelijk inzicht krijgen in uw bedrijfsprocessen. Zodra dit duidelijk is, stellen wij een plan op om een oplossing te bieden die daadwerkelijk bijdraagt aan uw organisatie.

Wat doen wij?

Wij zijn de full service partner voor organisaties die hun ICT willen upgraden. Eén belangrijk aspect is dat we fungeren als ICT adviesbureau. In de praktijk houdt dit in dat we bijvoorbeeld controleren of uw software nog up-to-date is. Daarnaast kijken we naar de veiligheid en stabiliteit van uw netwerk en tevens houden adviseren we u over innovatieve kansen die voor uw organisatie goed kunnen uitpakken.

AVG advies

Waar we de laatste tijd steeds meer advies over moeten geven is over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel de AVG. Deze wetgeving regelt de privacywetgeving voor alle bedrijven en organisaties binnen de Europese Unie. Ook uw bedrijf verwerkt of beheert enige vorm van persoonsgegevens. De AVG is daarom ook van toepassing op uw bedrijf. Wilt u ook graag advies over deze nieuwe wet? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Hardware en software oplossingen

Om uw ICT bedrijfsprocessen zo soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u gebruikmaakt van de beste kwaliteit hardware en software. Wij helpen organisaties in diverse sectoren bij het maken van een keuze wat betreft de software en hardware. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen. Naast het geven van advies is het ook mogelijk om producten te leveren en te implementeren. Tegen Wij leveren producten van onder andere HP Business Partner, Microsoft, Olympus en Kaspersky Lab tegen een scherpe prijs.

Clouddiensten

Werkt uw organisatie al in de cloud? Het kan flink veel voor uw bedrijf opleveren. Het grote voordeel van de cloud is dat u waar en wanneer u maar wilt digitaal bestanden kunt bewerken en delen. Onze specialisten kunnen Private Servers implementeren, waardoor uw online werkomgeving hartstikke veilig is en waardoor u een back-up garantie heeft.

Wireless networking

Een optimaal Wifi-netwerk draagt bij aan een efficiënte werkomgeving. Wij gaan graag bij u langs en checken het ontvangst. Kan uw netwerkverbinding verbetert worden? En is het wel op een veilige en betrouwbare manier ingesteld, waardoor buitenstaanders niet binnen kunnen komen via uw netwerk? Wij voeren een complete check uit en controleren uw netwerk. Hierna geven wij u graag advies over hoe we bijvoorbeeld het netwerk kunnen verbeteren. Naast dat wij fungeren als ICT adviseur, kunnen u ook diverse oplossingen bieden om uw netwerk sneller én veiliger te maken.

Office365 licenties voor bedrijven

Bij een efficiënte werkwijze hoort het juiste softwarepakket. Voor het opstellen van plannen, het versturen van e-mails en het maken van presentaties, raden we u aan om gebruik te maken van Office365. Dit is een cloud platform van Microsoft waarmee u op ieder moment bij uw bestanden, e-mail en agenda kunt. Met dit softwarepakket kunt u zelfs software koppelen aan mobiele apparaten. is zelfs mogelijk om de software te koppelen aan mobiele apparaten. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het hebben van een Office365 licentie en ze kunnen het softwarepakket eventueel voor uw bedrijf implementeren.

24/7 support

Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen of ondersteuning op afstand. Wij geven u advies via de telefoon, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen op locatie. Ook heeft u bij Think4 een persoonlijke accountmanager. Voor advies over diverse ICT zaken kunt u ook altijd contact opnemen met hem of haar.

Meer weten over dit ICT adviesbureau?

Think4 is hét ICT adviesbureau dat u graag verder helpt. Heeft u nog vragen of wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@think4.nl. Ook kunt u ons bellen voor een afspraak op 088 21 77 575. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag advies over diverse ICT gerelateerde zaken.

Contact opnemen
Bezoekadres
op bezoek bij think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Reeuwijkse Poort 311a
2811 NV Reeuwijk

088 – 21 77 575
info@think4.nl