Waarom Dropbox Business de makkelijkste cloudopslag voor uw bedrijf is

Uw data veilig in de cloud

Graag vertellen wij u waarom Dropbox Business de makkelijkste cloudopslag voor uw bedrijf is. Dataopslag in de cloud, klinkt dat u bekend in de oren of is het een ver-van-uw-bed-show. Voor het opslaan van bestanden en bedrijfsgegevens kennen we de server. Dagelijks een backup draaien en uw data van de afgelopen dag was veilig opgeslagen. Dat gebeurt nog steeds en daar is op zich niets mis mee, maar het kan slimmer. Als IT specialisten weten we dat het opslaan van gegevens in de cloud al jaren kan, maar dit heeft de afgelopen tijd wel een enorme vlucht genomen. Dropbox is één van de bekendste cloudplatforms voor het veilig opslaan van bestanden. Bestanden die dan overigens ook weer eenvoudig in de cloud beheerd en gedeeld kan worden. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die Dropbox biedt voor bedrijven als het gaat om efficiënter online werken.

Dropbox Business

Privé gebruikt u misschien al Dropbox voor uw foto’s of andere bestanden die u wilt bewaren. Die tool is nu uitgebreid, want voor bedrijven is Dropbox Business ontwikkeld om veilig online bestanden te bewaren, te beheren en te delen. Deze cloudoplossing werkt ontzettend efficiënt en u weet zeker dat uw data veilig staat opgeslagen. Geen dagelijkse backups op een lokale server, maar een automatische cloudbackup en altijd en overal toegang tot uw gegevens. En ook uw medewerkers hebben toegang via hun laptop, pc of mobiel device. Online samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Vaarwel lokale server

In tegenstelling tot de gratis Dropbox cloudtool geldt voor Dropbox Business een maandelijks licentiebedrag, maar daar krijgt u dan ook wat voor terug. Steeds meer bedrijven zeggen hun NAS of fileserver vaarwel en kiezen voor de cloud. De stap naar de cloud lijkt groter dan die in werkelijkheid is. Daarom adviseren wij vanuit Think4 dan ook Dropbox Business als een betrouwbaar alternatief dat écht gericht is op gebruiksgemak en efficiëntie.

Dropbox Business past bij een moderne bedrijfsvoering, werkt op elk device en geeft u en uw medewerkers de vrijheid om plaatsonafhankelijk te werken. We merken zeker in deze tijd dat bedrijven kiezen voor Dropbox Business. Veel mensen werken thuis en hebben toch toegang tot alle nodige bedrijfsinformatie en bestanden, via de Dropbox cloudoplossing voor bedrijven en organisaties. We kunnen nog meer voordelen van Dropbox Business noemen. Volledige controle, AVG proof en kende u Smart Sync al?

Ook op afstand volledige controle

Bij Dropbox Business krijgt een admin console geleverd. De team admin van uw organisatie heeft de volledige controle over alle bedrijfsdocumenten, mappenstructuur, team members en u creëert eenvoudig gedetailleerde rapportages. Ook kunt u de licenties op afstand beheren, bijvoorbeeld op het moment dat een laptop wordt gestolen. U kunt dan alle data direct wissen. En maakt u gebruik van Office 365 dan zorgt Think4 voor een integratie met opties als single sign-on en AD koppeling.

Met Dropbox Business bent u AVG proof

AVG proof is wel zo fijn. En niet onbelangrijk, als bedrijf bent u verantwoordelijk voor alle documenten in Dropbox Business, waarbinnen een veilige dataopslag en privacy zeer belangrijke items zijn. Wanneer u Dropbox Business gebruikt kunt u ervan uitgaan dat alle relevante wereldwijd geaccepteerde en erkende normen en voorschriften op het gebied van databeveiliging en privacy in orde zijn. Denk bijvoorbeeld aan ISO 27001/2, ISO27018/17 en SOC 2.

Dit doet Smart Sync

Synchronisatietool Smart Sync is één van de belangrijkste voordelen voor de Dropbox Business gebruiker. De synchronisatie tussen uw pc, mobiele devices en de cloudomgeving is uiterst slim en gaat volledig automatisch. Al uw relevante documenten up-to-date en realtime beschikbaar. Ook online samenwerken gaat veel makkelijker, doordat u met collega’s tegelijk in documenten kunt werken. Versiebeheer van werkdocumenten wordt opgeslagen in Dropbox Business.

Wilt u starten met Dropbox Business?

De implementatie van Dropbox Business kan snel en vakkundig worden geregeld door de IT specialisten van Think4. Als full service IT partner laten wij u graag kennismaken met de voordelen van dit cloudplatform. Onze klanten ervaren direct dat ze online veel efficiënter werken. Ook geeft de zakelijke cloudoplossing van Dropbox bedrijven een gerust gevoel, door de beveiligde dataopslag.

Contact opnemen met Think4

Think4 regelt IT voor bedrijven die willen groeien door efficiënter te werken. Slimme IT oplossingen helpen daar direct bij. Meer informatie geven wij u graag telefonisch of per mail. U kunt contact met ons opnemen via ons kantoor of door één van onze IT specialisten te benaderen via onze Team pagina.

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl