Dit moet je weten over Microsoft Azure

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar nieuwe oplossingen om flexibel en veilig online te werken? Er zijn diverse tools die je hiervoor kan gebruiken. In deze blog lichten wij het gemak van Microsoft Azure uit. Want, echt waar: als je dit programma eenmaal kent dan wil je niet meer zonder.

Wat is Microsoft Azure?

Allereerst wil je natuurlijk weten wat Microsoft Azure is. Azure is een cloudplatform dat uit meer dan 200 producten en cloudservices bestaat. De inhoud van Azure is speciaal ontworpen om je te helpen bij het creëren van nieuwe oplossingen. Zo ben je perfect voorbereid op de toekomst. Het is een handige cloud tool, die heel veel mogelijkheden biedt. Als IT-bedrijf voor MKB helpen wij bedrijven bij de overstap naar de cloud.

 

Veilig online werken is nog nooit zo belangrijk geweest

Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Belangrijke documenten worden veel online opgeslagen, zodat meerdere personen binnen je organisatie dit in kunnen zien. Toch zit er ook een risico aan het in de cloud werken. Als je beveiliging niet optimaal is dan kunnen zomaar buitenstaanders bij je informatie. Om dit te voorkomen kan het een aanrader zijn om gebruik te maken van Azure van Microsoft. Want welke gegevens je ook in Azure wilt zetten, je beheert en integreert al je omgevingen met services die zijn ontworpen voor de hybride cloud.

Waarom Microsoft Azure?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom het een aanrader is om te kiezen voor Microsoft Azure. Eén van de grootste voordelen is dat de beveiliging en privacy fundamenten zijn waarop Azure is gebouwd. Ook wij maken bij Think4 gebruik van Microsoft Azure. Met Azure helpen we onze klanten om bepaalde bedrijfsdoelen te halen.

Voor multinationals en MKB

Microsoft Azure is de geschikte oplossing voor zowel het MKB als multinationals. Het grote voordeel hieraan is dat je niet vastzit aan een standaard Windows-omgeving. Dit komt doordat Azure open-source technologieën ondersteunt. Je gebruikt je eigen hulpmiddelen en technologieën op het cloudplatform.

Alles over de kosten

Wil je gebruikmaken van Microsoft Azure? Dan betaal je alleen wat je gebruikt, zonder dat er vooraf kosten in rekening worden gebracht. Zo heb je flexibele opties voor het aankopen van cloud scenario’s als Azure Hybrid Benefit. Daarbij heb je de mogelijkheid om aankopen en kosten flexibel te beheren.

Microsoft Azure logo

Meer weten over Microsoft Azure?

Ben je na het lezen van deze blog ook enthousiast en benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Microsoft Azure? Wij geven je graag advies op maat, zodat je precies weet of dit programma voor jou werkt. Ook vertellen wij je graag meer over hoe je zo efficiënt en veilig mogelijk kan werken. Hoe fijn is dat?! Laat je gegevens achter op onze site en één van onze IT specialisten neemt contact met je op.

Heb je een andere vraag over jouw IT omgeving of wil je IT vervangen of upgraden? Think4 is hét IT bedrijf voor MKB ondernemers die vooruit kijken. Groeien, professionaliseren, optimaliseren, digitaal transformeren, wij helpen je met het behalen van jouw bedrijfsdoelen door het inzetten van slimme en resultaatgerichte IT.

Azure Microsoft

Kunnen wij jou helpen met Microsoft Azure? Tom kan je alles vertellen over de flexibiliteit en schaalbaarheid, plus hoe je optimaal veilig online werken. Think4 denkt graag met je mee bij het digitaal transformeren en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen met resultaatgerichte IT. Neem contact op met Think4 en je kunt vertrouwen op gespecialiseerde IT experts die jou ondersteunen.

linkedin

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl