Uw bedrijf coronaproof met slimme IT oplossingen voor online werken

Hoe werken wij ten tijde van corona

Is uw bedrijf coronaproof? De IT-specialisten van Think4 werken harder dan ooit om uw bedrijf tijdens de pandemie te ondersteunen met slimme IT oplossingen voor thuis en op kantoor. Indien u onze support nodig heeft kunt u kiezen voor onze online helpdesk. Biedt dit geen uitkomst dan komen wij graag bij u langs. Wij houden ons op kantoor, onderweg en bij u op locatie aan de ‘1.5 meter regel’ en de voorgeschreven hygiënemaatregelen. Zo houden wij rekening met uw en onze veiligheid.

Think4 volgt de landelijke richtlijnen. Onze IT-specialisten werken niet tijdens verkoudheidsklachten, hoesten en koorts. Indien u vergelijkbare klachten wordt u verzocht dit te melden.

IT oplossingen ten tijden van corona

Uw team zal zoveel mogelijk werkzaamheden vanuit huis verrichten. Dit vraagt dat online werken, vergaderen op afstand en documenten veilig delen belangrijker is dan ooit. U wilt coronaproof kunnen werken, zeker online. Veel gekozen IT-oplossingen om online werken te ondersteunen zijn Office 365 en Microsoft Teams.

Wilt u meer informatie over slimme tools voor online werken? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij met u kunnen meedenken en de meest geschikte IT-oplossing voor uw bedrijf kunnen vormgeven. Weet ook dat Think4 u en uw medewerkers op iedere werklocatie kan ondersteunen.

Pas op voor malafide aanbieders

Helaas moeten wij u erop attenderen dat er bedrijven zijn die onwenselijke online producten proberen te verkopen en ransom mails versturen. Think4 kan uw IT-infrastructuur op een professionele manier beveiligen.  Maar let op: u kunt als gebruiker van internetdiensten en email niet voorzichtig genoeg zijn. Klik niet op geheimzinnige linkjes of aanbiedingen, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Be aware!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen, twijfels of onzekerheden over de IT-infrastructuur van uw bedrijf? Neem dan zonder aarzelen contact met ons op. Het zijn bizarre tijden en wij willen graag als IT partner uw bedrijf ondersteunen.

Meer weten? Vraag het Tom.

Tom kan u alles vertellen over slimme IT tools voor uw bedrijf. Online communiceren, werken vanuit huis, op afstand vergaderen en digitaal bestanden delen met collega’s. Think4 zorgt dat het werkt. Wij regelen uw IT en bieden perfecte service met onze 24/7 helpdesk.

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl