Zo kun jij direct beginnen met Dropbox Business

Dit is Dropbox Business

Ken je dat? Je medewerkers bewaren documenten op de meest uiteenlopende plaatsen. Na verloop van tijd kun je bestanden niet meer terug vinden en raak je het overzicht kwijt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig is er een passende oplossing; Dropbox Business.

 

 

Beginnen met Dropbox Business

We horen je denken; waarom zou ik voor Dropbox Business kiezen? Er zijn toch een tal van systemen die mijn bestanden kunnen bundelen? Dropbox Business heeft onze voorkeur en wij zetten graag enkele voordelen voor je op een rij. Dropbox Business is een betaalbaar concept en het standaard abonnement biedt al 3TB aan opslagruimte! Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke tools voor delen en samenwerken. Je maakt standaard gebruik van 256-bits AES- en SSL/TSL-versleuteling en wij integreren Dropbox probleemloos met Office365. Daarnaast is er 120 dagen bestandsherstel, slimme synchronisatie, beheertools en Dropbox paper.

Dropbox Business staat voor veilig delen, synchroniseren en samenwerken.

Mogelijkheden kun je zover uitbreiden als je wilt. Neem het Advanced abonnement, hier heb je de mogelijkheid om een onbeperkte hoeveelheid documenten op te slaan. Daarnaast kun je vertrouwen op de meest geavanceerde functies voor beheer en beveiliging.

Ben je op zoek naar de meest moderne toepassingen van Dropbox Business? Dan past het Enterprise pakket bij jouw bedrijf, waarbij op-maat-gemaakte oplossingen worden geboden. Dit Enterprise pakket past bij jouw specifieke eisen. Je kunt vertrouwen op 24/7 persoonlijk en direct support om je IT organisatie van dienst te zijn.

Met Dropbox Business kan jouw bedrijf onbeperkt groeien terwijl je tegelijk volledige controle houdt over belangrijke zakelijke informatie en de activiteiten van collega’s.

Optimaal Dropbox Business implementeren

De specialisten van Think4 kunnen jouw bedrijf helpen met de migratie naar Dropbox Business. Onze IT specialisten zorgen dat je direct overzicht en inzicht krijgt in alle bestanden van jou en jouw organisatie. Alle collega’s kunnen direct starten in de gestructureerde en overal toegankelijke Dropbox Business. Wij helpen met het koppelen van Dropbox Business in de huidige IT omgeving. Zonder stress en downtime zorgen wij voor de implementatie van Dropbox Business. Jij merkt alleen de voordelen.

Ook weet je zeker dat jij maximaal gebruik maakt van alle mogelijkheden van Dropbox Business. Namelijk omdat wij ervoor zorgen dat het systeem maximaal wordt ingezet. Ben je gewend om in teams te werken? Dit kunnen wij eenvoudig doorvoeren in Dropbox Business. Zo maakt je jouw interne werkwijze nog overzichtelijker en hoef je geen dubbel werk te verrichten.

Dropbox Business is de ideale vervanging van de fileserver op jouw bedrijf

Inmiddels weet je wat Dropbox Business is en welke voordelen je van dit systeem kunt verwachten. Direct kunnen jij en je medewerkers volledig aan de slag met Dropbox Business. Het is aan te raden hiervoor de experts van Think4 in te schakelen.

Bijkomend voordeel? Ook na de implementatie staan ze voor je klaar met passend advies en support. Niet voor niets worden wij een betrokken en proactieve organisatie genoemd. Met onze 24/7 support ben je te allen tijde voorzien van specialistisch advies.

 

 

Dropbox Business van Think4

Think4 begeleidt ambitieuze organisaties bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Resultaatgerichte IT is wat wij leveren. Met onze kennis en no-nonsense mentaliteit introduceren wij vernieuwende oplossingen. Stabiel, veilig en toekomst vast. Als full-servicepartner realiseren wij efficiëntie cloud oplossingen, servers op locatie of een combinatie van beide technologieën in een hybride vorm.

Graag willen wij direct beginnen met de implementatie van jouw Dropbox Business. Mocht je toch nog extra informatie willen, neem gerust contact op met een van onze experts. Dit kan telefonisch tijdens kantooruren of stuur een mailtje. Wanneer je het contactformulier op onze website invult, nemen wij contact met je op. Doordat onze experts al jarenlang de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied volgen vertellen zij graag welke specifieke mogelijkheden bij jouw organisatie en doelstellingen passen.

 

dropbox business cloud
werken in de cloud

Voordelen van Dropbox Business

 • Snel en makkelijk in gebruik
 • Integratie met Microsoft 365 (voorheen Office 365)
 • Werkt op Windows, Mac, iOs en Android
 • Bescherming van verloren apparaten
 • Online en offline toegang
 • Na virus of cryptolocker zijn documenten snel hersteld
 • Gebruikersauthenticatie
 • Extern verwijderen van bestanden
 • Bestanden groter dan 2GB delen
 • Extern samenwerken en veilig bestanden en documenten delen
 • Gemiddeld 4x sneller dan OneDrive
 • Versleuteling van elk afzonderlijk bestand

Aan de slag met Dropbox of Dropbox Business?

Tom kan je alles vertellen over het beheren van jouw bedrijfsdata in de cloud. Neem contact op met Think4 en wij laten je zien hoe jij veel makkelijker kunt werken in de cloud. Bespreek je dit liever face to face? Natuurlijk is dat mogelijk! Wij zetten graag de koffie voor je klaar op ons kantoor in Bodegraven. Wij zorgen voor het praktisch en snel inzetten van resultaatgerichte IT voor bedrijven.

linkedin

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl