Aan de slag met SharePoint

SharePoint is jouw mobiele intranet

Vanuit Think4 adviseren wij onze klanten om SharePoint te gebruiken als het meest optimale mobiele, intelligente intranet. Dankzij SharePoint werk je op een andere manier en kun je veel makkelijker online samenwerken. Al je bedrijfsdata wordt gestructureerd en de toegang tot die data geoptimaliseerd. Je gaat in één klap je bedrijf moderniseren. Met SharePoint heb je veilig online werken zo geregeld. Morgen aan de slag met SharePoint, jouw moderne werkomgeving? Lees verder hoe jij jouw bedrijf direct kunt moderniseren en optimaliseren.

think4 microsoft teams

Teamwork verbeteren met SharePoint

Steeds meer bedrijven kiezen voor het platform SharePoint. Naast eenvoudig bestanden opslaan, beheren en delen, kun je binnen SharePoint het teamwork verbeteren en snel informatie vinden. Een ideale oplossing voor elk bedrijf dat wil investeren in flexibel werken en medewerkers wil toegang geven tot een perfect ingerichte werkplek. Bedrijfsdata is altijd en overal beschikbaar en direct toegankelijk. Daarom wil je jouw medewerkers een perfect ingerichte werkplek bieden. Dan hebben we het tegenwoordig automatisch over een flexibele werkplek, want de vaste werkplek op kantoor maakt plaats voor een online verbinding onderweg of thuis. Flexibel werken, altijd en overal beschikking hebben tot je data en mobiel kunnen samenwerken.

Boost je online samenwerking

Wil jij de online samenwerking met collega’s een boost geven, documenten veilig kunnen opslaan en makkelijk vindbaar maken voor jouw team? SharePoint biedt een mobiele oplossing waarmee je een flexibel intranet opbouwt en jouw hele interne organisatie kunt optimaliseren en moderniseren. Bedrijfsdata staat niet meer lokaal opgeslagen op een server of op lokale desktops, maar wordt opgeslagen in SharePoint. De data die in SharePoint staat kan ook door de Apple Finder of Windows verkenner worden gesynchroniseerd.

Onderweg toegang tot jouw intelligente intranet wordt mogelijk met de mobiele SharePoint-app. IT specialisten van Think4 zorgen ervoor dat jij en je collega’s SharePoint ook mobiel kunnen gebruiken, veilig en verantwoord. Onderling documenten eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken met je team maakt SharePoint een onmisbare tool op jouw flexibele werkplek. Naast de SharePoint-app integreert SharePoint naadloos in Microsoft Teams. Zo kun je projectbestanden direct beschikbaar maken in Teams waardoor samenwerken nog eenvoudiger wordt. SharePoint zit standaard in alle Microsoft 365 Business en Enterprise licenties en kan daardoor vaak zonder extra licentie kosten worden ingezet.

think4 mobile device management

Tijd winnen met slimme zoekfunctie

Krachtig zoeken en de juiste informatie vinden met één klik, dat is een groot voordeel van SharePoint. De krachtige zoekfunctionaliteit is efficiënt en biedt intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor nog betere beslissingen en het uitzetten van doelgerichte acties. Zo biedt de intranettool van Microsoft jou een uitgebreide inhoudsbeheer met waardevolle verbindingen en een online chatfunctie waarmee je beschikbare kennis optimaal kunt inzien, gebruiken en delen met anderen.

Waar bedrijven praten over ontwikkeling en groei, bedoelen ze eigenlijk productiviteit en efficiency verhogen. Die productiviteit verhoog je heel concreet door processen te transformeren, oftewel, te veranderen en te vereenvoudigen. Of het nu gaat om eenvoudige taken als meldingen en goedkeuringen of om complexe operationele werkstromen, gebruik lijsten en bibliotheken in SharePoint. Daarnaast krijg je met Microsoft Flow en PowerApps uitgebreide digitale mogelijkheden met formulieren, werkstromen en specifieke apps voor elk device.

Morgen starten met SharePoint

En wil je eindelijk OneDrive SharePoint en Microsoft Teams op de juiste wijze gebruiken? Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt. Als je kiest voor efficiënter werken met veilige cloud software, Think4 helpt je direct verder. Wij zijn Microsoft partner, adviseren en implementeren Microsoft 365 vrijwel dagelijks in de MKB-sector en weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt. Gewoon goed geregelde en resultaatgerichte IT.

Vaak liggen IT-vragen gevoelig of zijn het issues waar je wakker van ligt. Snappen wij helemaal bij Think4, maar geen zorgen. Leg ons je verhaal in het kort uit, wat doe je als bedrijf en waar wil je beter in worden. Dan zoeken wij de beste IT oplossingen voor je uit. Laagdrempelig en in begrijpbare taal tillen wij jouw bedrijf naar een next level, met IT. Slimme IT oplossingen voor de flexibele werkplek en veilig online werken. Kan jij ’s nachts lekker slapen.

Tom kan je alles vertellen over de mogelijkheden die SharePoint jouw bedrijf te bieden heeft. Neem contact op met Think4 en wij laten je zien hoe snel jij kunt gaan moderniseren en optimaliseren door het inzetten van slimme IT voor bedrijven.

Volg Think4 ook op LinkedIn.

linkedin

Think4 bezoekadres
Bezoekadres
op bezoek bij Think4

Hier drinken wij onze koffie!

Think4
Duitslandweg 13
2411 NT Bodegraven

088 – 21 77 575
info@think4.nl